Her elsker vi dit hår 

Om os

OM VAN DEN ENGH

Her i VAN DEN ENGH er vi specialister i smukke naturlige balayage farveninger og babylights, som er en form for meget fine naturlige striber. Vi er selvfølgelig også eksperter i herre- & dameklipninger.

Salonen har også sin egen produkt serie, VAN DEN ENGH Essentials.

Omtanke for miljøet og luksushårpleje er blevet forenet i en ny økologisk hårplejeserie, som så dagens lys i foråret 2021. Det er Neel selv som står bag den nye hårplejeserie, som består af to shampoo’er, en conditioner, en leave-in spray og en cremekur. To stylingprodukter -en voks og en saltvandsspray.

MØD TEAMET

Neel Van Den Engh, Ejer & Frisør

Neel er grundlægger og ejer af VAN DEN ENGH, siden 2012. Neel går højt op i at give en tailor made behandling, til den enkelte kunde og elsker at lave klassiske lækre klipninger og farvebehandlinger. Neel har arbejdet med hår siden år 2004 og er anden generation, i frisørfaget.

Neel går aldrig på kompromis med kvaliteten af sit slutresultat -især ikke når det gælder dit hår!

 

Mette, Frisør

Mette er dygtig og passioneret. Ud over at være en dygtig frisør er hun også uddannet makeup-artist og laver gerne både galla og brude opsætninger samt makeup til din festlige dag.

Man er altid i de tryggeste, kyndige hænder hos Mette.

Emilie, Frisørelev

Emilie er vores dygtige elev.

Hun er til at finde i bookingsystemet og vil altid tage pænt imod dig og gøre sit arbejde grundigt og godt

Louise Fersling, Negleteknikker

Jeg er selvstændig negleteknikker her i VAN DEN ENGH.
Jeg har i snart fire år lavet Neel’s negle og har hele syv års erfarring som selvstændig. Mit speciale og min passion ligger i at lave gelé Negle. Både i naturlig længde og med forlængelse.

For booking af negle gå til Louises booking site her