Om os

OM VAN DEN ENGH

Her i VAN DEN ENGH er vi specialister i smukke naturlige balayage farveninger og babylights, som er en form for meget fine naturlige striber. Vi er selvfølgelig også eksperter i herre- & dameklipninger.

Salonen har også sin egen produkt serie, VAN DEN ENGH Essentials.

Omtanke for miljøet og luksushårpleje er blevet forenet i en ny økologisk hårplejeserie, som så dagens lys i foråret 2021. Det er Neel selv som står bag den nye hårplejeserie, som består af to shampoo’er, en conditioner, en leave-in spray og en cremekur. To stylingprodukter -en voks og en saltvandsspray.

MØD TEAMET

Neel Van Den Engh, Ejer og Frisør

Neel er grundlægger og ejer af VAN DEN ENGH, siden 2012. Neel går højt op i at give en tailor made behandling, til den enkelte kunde og elsker at lave klassiske lækre klipninger og farvebehandlinger, med en særlig ekspertise i babyhighlight balayage og alt slags arbejde med lysning i både blonde og mørkt hår. Neel har arbejdet med hår siden år 2004 og er anden generation, i frisørfaget.

Neel går aldrig på kompromis med kvaliteten af sit slutresultat -især ikke når det gælder dit hår!

 

Mette, Frisør

Mette er en dygtig og passioneret frisør, hun er balayage ekspert, og ved, hvad der skal til, for at skabe dybde og fylde i håret, med flotte naturlige farvenuancer. Hun klipper både mænd og kvinder og er derudover også uddannet i lash lift / brow lamination og makeup-artist, med speciale i brudemakeup og hårstylinger/opsætninger til konfirmanter og brude. 

Man er altid i de tryggeste, kyndige hænder hos Mette.

 

 

Louise, frisør

Louise er en af de få tilbage i branchen der er rigtig dygtig til at permanente. Ud over at lave permanentkrøller, laver louise slevfølgelig også både smukke babylights, balayage farvninger og klipper både mænd og kvinder. 

Louise har mange års erfaring i branchen og er udlært tilbage i 2009 samtidig med Neel.

 

 

 

Emilie, Frisørelev

Emilie er vores dygtige elev. Hun dygtiggører sig i alle vores signaturfarver, stylinger og klippeteknikker og er udlært november 2024.

Hun er til at finde i bookingsystemet og tilbyder elevbehandlinger på både babylights, balayage og andre farve behandlinger med klip. Hun vil altid tage pænt imod dig og gøre sit arbejde grundigt og godt. 

Jasmin, Frisørelev.

Jasmin er vores yngste elev, hun er altid sød og smilende og hendes gode humør smitter så dejligt. Jasmin er i fuld gang med at dygtiggøre sig på modeller og tilbyder elevbehandlinger hvor hun bliver guidet og vejledt af de erfarne frisører.