Her elsker vi dit hår 

Om os

OM VAN DEN ENGH

Her i VAN DEN ENGH er vi specialister i smukke naturlige balayage farveninger og babylights, som er en form for meget fine naturlige striber. Vi er selvfølgelig også eksperter i herre- & dameklipninger. 

Frisør Vesterbro - Van Den Engh

MØD TEAMET

Neel Van Den Engh, Ejer & Frisør

Jeg er grundlægger af den lille butik, som jeg elsker meget højt. Jeg er udlært i Birkerød, hvor jeg også er vokset op, og har derefter arbejdet et par år på Frederiksberg, inden jeg endelig åbnede Van den Engh på Vesterbrogade. Jeg elsker at have travlt, også i salonen, men jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten af det resultat jeg vil have. Det gælder mange ting – især dit hår. Min klippe og farve stil er klassisk og jeg kan bedst lide naturligt, smukt hår.

Nina Andersen, Frisør

Jeg er vores nyeste team-medlem blandt frisørene i salonen. Jeg har mange års erfarring bag mig, og er specialist i både flotte, tekniske klipninger, til mænd og kvinder, samt farvebehandlinger. Jeg sætter en ære i god vejledning omkring klædelighed ifht valg af frisure og farve og ikke mindst valg af både de rigtige pleje og styling produkter.

Man er altid i de tryggeste, kyndige hænder hos Nina Andersen.

Natasja, Frisør

Natasja er en pige med mange års erfarring i faget og som en sjældenhed er hun ikke kun super dygtig til at klippe og farve. Hun er også en dygtig makeup artist og kan lave flotte langthårs opsætninger.

Louise Fersling, Negleteknikker

Jeg er selvstændig negleteknikker her i VAN DEN ENGH.
Jeg har i snart fire år lavet Neel’s negle og har hele syv års erfarring som selvstændig. Mit speciale og min passion ligger i at lave gelé Negle. Både i naturlig længde og med forlængelse.

For booking af negle gå til Louises booking site her

Monique, Frisørelev

Monique er vores erfarne elev.

Hun er til at finde i bookingsystemet og vil altid tage pænt imod dig og gøre sit arbejde grundigt og godt

Sarah, Frisørelev

Sarah er vores nyeste medlem af VAN DEN ENGH Familien.

Hun er dygtig og pligtopfyldende og er nu endelig igang med sin drømmeuddannelse som frisør efter mange år på skolebænken