Her elsker vi dit hår 

Om os

OM VAN DEN ENGH

Her i VAN DEN ENGH er vi specialister i smukke naturlige balayage farveninger og babylights, som er en form for meget fine naturlige striber. Vi er selvfølgelig også eksperter i herre- & dameklipninger. 

Frisør Vesterbro - Van Den Engh

MØD TEAMET

Neel Van Den Engh, Ejer & Frisør

Neel er grundlægger og ejer af VAN DEN ENGH, siden 2012. Neel går højt op i at give en tailor made behandling, til den enkelte kunde og elsker at lave klassiske lækre klipninger og farvebehandlinger. Neel har arbejdet med hår siden år 2004 og er anden generation, i frisørfaget.

Neel går aldrig på kompromis med kvaliteten af sit slutresultat -især ikke når det gælder dit hår!

 

Nina Andersen, Frisør

Nina startede i VAN DEN ENGH den 1/4/2019. Heg har mange års erfarring, og er specialist i både flotte, tekniske klipninger, til mænd og kvinder, samt farvebehandlinger. Nina sætter en ære i god vejledning omkring klædelighed ifht valg af frisure og farve og ikke mindst valg af både de rigtige pleje og styling produkter.

Man er altid i de tryggeste, kyndige hænder hos Nina Andersen.

Natasja, Frisør

Natasja Startede i salonen den 1/9/2020 og er en pige med mange års erfarring i faget og som en sjældenhed er hun ikke kun super dygtig til at klippe og farve. Hun er også en dygtig makeup artist og kan lave flotte langthårs opsætninger til festlige lejligheder.

Natasja er forstående og tålmodig og god til at imødekomme folks ønsker.

 

Louise Fersling, Negleteknikker

Jeg er selvstændig negleteknikker her i VAN DEN ENGH.
Jeg har i snart fire år lavet Neel’s negle og har hele syv års erfarring som selvstændig. Mit speciale og min passion ligger i at lave gelé Negle. Både i naturlig længde og med forlængelse.

For booking af negle gå til Louises booking site her

Monique, Frisørelev

Monique er vores erfarne elev.

Hun er til at finde i bookingsystemet og vil altid tage pænt imod dig og gøre sit arbejde grundigt og godt

Sarah, Frisørelev

Sarah er vores nyeste medlem af VAN DEN ENGH Familien.

Hun er dygtig og pligtopfyldende og er nu endelig igang med sin drømmeuddannelse som frisør efter mange år på skolebænken